Home Ankh Kirken Presse omtale Litt om meg Kontakt skjema In English
Ankh Kirken Teosofi Meditasjon Re-inkarnasjon Lære Vedtekter Tilbakemelding Spådomskunst Egypt Innhold
 

Alfons-o Liguouri omtalte meditasjon slik. - Den velsignede smelteovn for sjelene oppflammes av guddommelig kjærlighet.


Hva mat er for det fysiske menneske, er meditasjon det samme for det ?ndelige liv.
Meditasjon er den raskeste og beste måte for å utvikle den høyere bevissthet. Gjennom meditasjon vil man heve seg opp til det astrale og deretter det mentale nivå. Hvor lang tid dette tar avhenger av hver enkelt. 

Det finnes en rekke forskjellige meditasjons teknikker. Vi mennesker er forskjellig og er på ulike utviklingstrinn. Derfor er det viktig ? finne den type meditasjon som passer. Noen trenger mantra, musikk, affirmerte bilder, lys. Ha en rekke ulike metoder.


Velg et tidspunkt hvor du har mulighet for ro. Om det er i sengen om kvelden ( kan være lett å sovne ), eller i badekaret, uansett det spiller ingen rolle, hvor du mediterer, det kan like gjerne være på trikken hjem fra arbeid. Det viktigste er å ikke bli forstyrret av andre tanker. Skru av mobiltelefonen, så slipper du uønskede avbrekk. 

Tøm hodet for tanker, så kan du gå i gang. Hvis du synes dette er vanskelig, så gi ikke opp. Forsøk igjen. Trenger du hjelp, så kan Ankh kirken være behjelpelig med kurs i pyramide meditasjon ol..


Pyramide meditasjon

Pyramide meditasjon er en for form oldtids - psykologi. Ved hjelp av en enkel pusteteknikk går du inn i en slags transe. Ved visualisering mediterer man på det indre lys i Pyramiden i Egypt. Lyset mediterer du på som Guds lys og Guds kraft. Alle har vi usynlige hjelpere som beskytter oss i jordelivet. Men, alt for ofte vil vi ikke høre på dem. 


Ved hjelp av denne meditasjonsteknikken får du kontakt med din åndelige hjelper og mottar healing og veiledning. Alt dette opplever du for ditt indre øye. Denne meditasjonsformen ble praktisert i det gamle Egypt.

  Daniel North, Oslo 
Telefon: + 47 93 21 85 17