Home Ankh Kirken Presse omtale Litt om meg Kontakt skjema In English
Home Page Se fremtiden Indre Reiser Møt dine åndelige guider Pyramide meditasjon Numerologi Tarot Astrologi
 

 Numerologi er en oldtidsvitenskap som hevder at universets opprinnelse bygger på en urlyd. Ordet var Gud, står det i Skapelsesberetningen. Det samme gjelder for alle navn og lydkombinasjoner. Alle navn og ord har bestemte sving-ninger som gir bestemte effekter. Ifølge numerologien kan personlighet, karma, evner og livsløp avleses gjennom numerologiske analyser.

 


Vi er alle gudegnister


Alle mennesker har synske evner. Ved hjelp av åndelige teknikker som har vært kjent siden oldtiden og som blant annet ble brukt i det Gamle Egypt, kan du lære å bruke din okkulte evner og se inn i fremtid og fortid, tidligere liv og mellomlivs-stadiet. Ved å oppleve re-inkarnasjonssyklusen kan du fatte livets høyere mening og de karmiske og kosmiske lover. Astral visjon gir innsikt som kaster skygger inn i nåværende liv, og som indirekte er årsak til angst, sorger, konflikter og vanskeligheter vi opplever nå. Astral visjon kan også brukes til å få veiledning og healing fra dine åndelige guider og beskyttere.

Ved hjelp av regresjons- og progresjonsteknikk, numerologi, Tarot-lesning og planetenes astrologiske innflytelse, ser jeg din fortid, nåtid og fremtid, muligheter og kriser, positive og negative perioder.


 
               


  Daniel North, Oslo 
Telefon: + 47 93 21 85 17